IPay Trading Turkey

IPay Trading Turkey Güvenilir finansal partneriniz

09/01/2024

ETF haberleri bekleniyor. Yarın ETF onayı ile birlikte 52.000$ bölgesi Bitcoin tarafında test edilebilir.

20/12/2023

Bitcoin 44.000$ 'ı yukarı yönlü zorluyor.

19/12/2023

Amerikan teknoloji devi Google, Android uygulama mağazası Google Play Store'a karşı rekabeti bastırdığı suçlamasıyla hakkında açılan antitröst davasında, 700 milyon dolar ödemeyi kabul etti.

19/12/2023

Bitcoin tekrar 43.000$ üzerinde

12/11/2023

iPay Trading haftalık raporu sizler için hazırlanıyor. Bitcoinde 37.000$'ın hemen üzerindeyiz. Kriptoparalardaki yukarı hareketi sizin için yakından takip ediyoruz. Beraberinde Türkiye'deki borsada yaşanan pozitif hareketin devam edip etmeyeceği ile ilgili tüm detaylar bizim araştırma raporumuzda yer alıyor. Sizler için global anlamda en güçlü işleri yapmaya devam edeceğiz.

Bizi takip etmeye devam edin.

23/10/2023

Her gün düzenli olarak finansal piyasalar ile ilgili paylaştığımız araştırma raporlarımızı takip ediyor musunuz? Eğer etmiyorsanız lütfen takip edin. Farklı finansal piyasalar ile ilgili en güncel haber akışlarını sizler için derleyerek paylaşıyoruz. Ödüllü işlem platformunuz iPay Trading olarak her zaman yanınızdayız.

Ödüllü işlem platformunuz IPay Trading Turkey her zaman yanınızda. Günlük araştırma raporlarımızı takip etmeyi unutmayın...
23/10/2023

Ödüllü işlem platformunuz IPay Trading Turkey her zaman yanınızda. Günlük araştırma raporlarımızı takip etmeyi unutmayın.

Ödüllü işlem platformu iPay IPay Trading Turkey ile güvenli yatırımlara şimdi başla.
27/08/2023

Ödüllü işlem platformu iPay IPay Trading Turkey ile güvenli yatırımlara şimdi başla.

27/08/2023

Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, enflasyonla baş edebilmek için Fed’in muhtemelen bir faiz artırımı daha yapması ve ardından faiz oranlarını "bir süreliğine" beklemeye alması gerekeceğini söyledi.

27/08/2023

Ulusal İstatistik Bürosu (UİB) verilerine göre, yıllık cirosu 20 milyon yuanın (2,74 milyon dolar) üzerindeki sanayi işletmelerinin toplam kârları, Ocak-Temmuz döneminde 3,94 trilyon yuan (540 milyar dolar) oldu.

Söz konusu dönemde kârlılık geçen yıla göre yüzde 15,5 azaldı. 41 sanayi kolundan 13'ünde kâr artışları kaydedildi. Ülkede temmuzda sanayi üretimi yüzde 3,7 ile beklentilerin altında artış göstermişti.

Geçen yıl bahar aylarında başta ülkenin en büyük şehri Şanghay olmak üzere kilit sanayi ve iş kollarına ev sahipliği yapan şehirlerde Kovid-19 salgınları nedeniyle uygulanan kapanma ve karantina tedbirlerin yarattığı düşük baza rağmen bu yıl kârlılığın düşmesi, sanayi üretiminin salgın sonrası toparlanmasına dair olumsuz işaretler veriyor.

Çin'de sanayi kuruluşlarının kârları, 2022'de önceki yıla göre yüzde 4 azalmıştı.

27/08/2023

Çin'de sanayi şirketlerinin kârlarının, Ocak-Temmuz 2023'te geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15,5 gerilediği bildirildi.

27/08/2023

Raimondo'nun ziyareti, Biden yönetiminden yetkililerin bu yıl Çin'e dördündü üst düzey ziyareti olacak.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın hazirandaki ziyaretinin ardından temmuzda Hazine Bakanı Janet Yellen ve İklim Değişikliği Özel Temcilcisi John Kerry, ülkeyi ziyaret etmişti.

Ayrıca eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı ve ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger da temmuzda Pekin'e ziyarette bulunmuş, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping tarafından kabul edilmişti.

Address

London

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when IPay Trading Turkey posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share